[:lt]NPK dirvožemio cheminio tyrimo rinkinys (25 testai) - HI3896[:en]NPK Soil Chemical Test Kit (25 tests each) - HI3896[:] — NPK dirvožemio cheminio tyrimo rinkinys (25 testai) - HI3896 [:lt]Pakartotinai užpildomas dvigubos jungties pH elektrodas su BNC jungtimi - HI1043B[:en]Refillable Double Junction pH Electrode with BNC Connector - HI1043B[:] Pakartotinai užpildomas dvigubos jungties pH elektrodas su BNC jungtimi - HI1043B —

HI3897 Alyvuogių aliejaus rūgštingumo nustatymo rinkinys

201.00  + PVM

HI3897 Alyvuogių aliejaus rūgštingumo nustatymo rinkinys

Produkto kodas: HI3897 Kategorija:

Tik išankstinis užsakymas - prekės pristatytas gali trukti 2-3 savaites.

Alyvuogių aliejaus rūgštingumo tyrimo rinkinys HI3897 yra patogus būdas nustatyti jūsų alyvuogių aliejaus rūgštingumą procentais. Alyvuogių aliejaus procentinis rūgštingumas yra tiesioginis jo kokybės, klasifikavimo ir šviežumo rodiklis. Paprastai rūgštingumo tyrimas yra sudėtingas procesas, reikalaujantis laboratorijoje naudoti įvairias chemines medžiagas. HI3897 rinkinyje naudojamas titravimo metodas, kai galutinis taškas vizualiai nustatomas, kai spalva keičiasi nuo geltonai žalios iki rausvos. Su alyvuogių aliejaus rūgštingumo tyrimo rinkiniu galima patikrinti alyvuogių aliejaus kokybę įvairiuose perdirbimo ir laikymo etapuose, kad būtų galima stebėti ir palaikyti aukščiausią kokybę.

Kalibruotas dozavimo švirkštas
Vienkartiniai tirpiklių buteliai
„Speedsafe ™“ magnetinis maišyklė

Informacija

Alyvuogių aliejaus rūgštingumo tyrimo rinkinys HI3897 yra skirtas išmatuoti jūsų alyvuogių aliejaus rūgštingumą procentais. Pradinį tirpinimą organiniame tirpiklyje alyvuogių aliejaus mėginys titruojamas natrio hidroksidu, kol pastebimas spalvos pasikeitimas. Komplekte yra šeši buteliai organinio tirpiklio, kiekvienas iš jų tinka vienam titravimo bandymui. Bazinis titranto tirpalas lašinamas į mėginį plastikiniu kalibruotu švirkštu ir kūginiu antgaliu. „HI3897“ yra puikus sprendimas alyvuogių aliejaus gamintojams, kurie vertina greitą ir tikslų būdą nustatyti savo produkto kokybę.

Savybės

  • Pilnas rinkinys
  • Į bandymo rinkinį pridedamos visos reikalingos medžiagos, tokios kaip vienkartiniai tirpiklių buteliai, titranto tirpalas, kalibruotas švirkštas ir magnetinis maišiklis.
  • Aukštarezoliucija
    • Parodymai nuo 0.00 iki 1.00% rūgštingumo nustatomi iki 0.01% (0.01 mL) rezoliucijos.
  • Galimas reagentų papildymas
    • Nebereikia pirkti naujo komplekto, kai reagentai pasibaigė. Naują reagentų rinkinį, kuriame yra titranto tirpalas ir organinių tirpiklių buteliukai 10 bandymų, galima užsisakyti atskirai.

Naudojimo svarba

Rūgštingumas (išreikštas oleino rūgšties procentais) yra pats svarbiausias alyvuogių aliejaus matas. Tai yra pagrindinis alyvuogių aliejaus grynumo ir šviežumo rodiklis. Alyvuogių aliejaus kokybė yra tiesiogiai susijusi su riebalų rūgščių skilimo laipsniu aliejuje. Susirišusioms riebalų rūgštims suskaidžius, susidaro laisvosios riebalų rūgštys, padidinančios aliejaus rūgštingumą procentais. Rūgštingumas yra aliejuje esančių laisvųjų riebalų rūgščių matas, tiesiogiai susijęs su jo grynumu.

Alyvuogių aliejaus kokybę gali neigiamai paveikti brandinimo arba aplinkos sąlygos. Netinkamas tvarkymas, perdirbimas ir mėlynės derliaus nuėmimo metu taip pat gali prisidėti prie riebalų rūgščių suskaidymo ir laisvojo rūgštingumo padidėjimo. Netinkamas ir (arba) ilgalaikis saugojimas gali lemti, kad alyvuogių aliejus gali suskaidyti ir susmulkėti. Reguliarus rūgštingumo tyrimas yra geriausias būdas užtikrinti ir palaikyti kokybę ir šviežumą.

Rūgštingumas naudojamas siekiant išskirti ypač gryną alyvuogių aliejų nuo visų kitų alyvuogių aliejų. Pagal CEE 2568/91 reglamentą, alyvuogių aliejus laikomas ypač grynu, kai jo rūgštingumas yra mažesnis nei 1%. Maža rūgštingumo vertė taip pat rodo natūralų ekstrahavimo procesą netrukus po alyvuogių derliaus nuėmimo.

Ypač alyvuogių aliejus: rūgštingumas <1%

„Tobulas skonis ir kvapas“, kurio rūgštingumas ne didesnis kaip 1 g / 100 g oleino rūgšties

Pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus: rūgštingumas 1 – 2%

„Tobulas skonis ir kvapas“, kurio rūgštingumas ne didesnis kaip 2 g / 100 g oleino rūgšties

Įprastas alyvuogių aliejus: 2 – 3,3% rūgštingumas (10% tolerancija)

„Geras skonis ir kvapas“, kurio didžiausias rūgštingumas yra 3,3 g / 100 g oleino rūgšties

„Virgin Lampante“ alyvuogių aliejus:> 3,3% Netinka vartoti žmonėms

„Skanus skonis ir kvapas“, kurio didžiausias rūgštingumas yra> 3,3 g / 100 g oleino rūgšties

Rūgštingumo matavimo tipas titravimas
Rūgštingumo intervalas 0 – 1 % rūgštingumas (oleino rūgštis)
Rūgštingumo  rezoliucija 0.01 mL = 0.01%
Rūgštingumo metodas titration
Testų skaičius 6
Svoris 640 g (1.4 lbs.)
Dydis HI3897: 112 x 390 x 318 mm (4.4 x 15.4 x 12.5’’) 
HI180: dia. 137 mm x 51 mm (h) (5.39 x 2”)
Užsakymo informacija HI3897 tiekiamas su 6 paruoštais naudoti buteliais organinio tirpiklio (kiekviename po 40 ml) su 1 magneuku, HI180I  MB magnetine maišykle, 5,0 ml kalibruotu švirkštu aliejui dozuoti, 1,0 ml kalibruotu švirkštu, skirtu titrantams dozuoti su antgaliu, titrantu. tirpalas (20 ml buteliukas), tvirtas nešiojimo dėklas ir instrukcijos.

Papildoma informacija

Svoris 2.975 kg

Panašūs produktai