[:lt]Foodcare vieliniai zondai - FC766F[:en]Foodcare Wire Probes - FC766F[:] — Foodcare vieliniai zondai - FC766F [:lt]HI981038 Duonos ir tešlos pH testeris[:en]HI981038 Bread and Dough pH Tester[:] HI981038 Duonos ir tešlos pH testeris —

HI981035 pH Testeris sušiams

127.50  + PVM

HI981035 su specialiu pH elektrodu plokščiu antgaliu ir stikliniu korpusu idealiai tinka suši žuvies pH tyrimui.

Produkto kodas: HI981035 Kategorija: Žyma:

Tik išankstinis užsakymas - prekės pristatytas gali trukti 2-3 savaites.

HI981035 testeris yra su specialiu plokščiu stiklinio korpuso pH elektrodu. Šis prietaisas idealiai tinka suši žuvies pH tyrimams. Tačiau HI981032 pH testeris būtų praktiškesnis ryžių pH matavimams, nes jo kūginis antgalio elektrodas yra labiau pritaikytas tokio maisto matavimams.

  • Skystųjų kristalų ekranas
  • Įjungimo / išjungimo mygtukas
  • pH zondas su didžiausiu ir rekomenduojamu panardinimo lygiu

Apie testerį

Paspauskite įjungimo / išjungimo mygtuką, kad įjungtumėte matuoklį. Bus rodomos visos žymos. Matuoklis pereis į matavimo režimą, kuriame bus rodomi dabartiniai rodmenys ir kalibruoti buferiai.

Matuoklio diapazonas yra nuo 0,0 iki 12,00 pH, skiriamoji geba – 0,01pH, o tikslumas – ±0,05pH esant 25 °C. Kalibravimas yra automatinis, atliekamas vienu arba dviem taškais.

Įmontuotas zondas skirtas konkrečiam išvardytam taikymui.

HI981035 turi lengvai keičiamą bateriją, jos apytikslis veikimo laikas – 1000 valandų nepertraukiamo naudojimo, o automatinio išsijungimo funkcija įjungiama po 8 arba 60 minučių.

Skystųjų kristalų ekrane įrengtas matuoklis sveria 52 g ir yra 51 x 160 x 21 mm dydžio. Kad rezultatai būtų geriausi, matuoklį naudokite 0-50 °C temperatūroje, esant maksimaliai 95 % santykinei drėgmei.

Matuoklis tiekiamas su apsauginiu dangteliu ant elektrodo, kuriame yra laikymo tirpalas.

 

Kiekvienas matuoklis tiekiamas su:

  • pH 4,01 buferinis tirpalas skystas maišelis x 2
  • pH 7,01 buferinis tirpalas skystas paketėlis x 2
  • Pieno produktų valymo ir dezinfekavimo tirpalas x 2
  • Elektrodų laikymo tirpalas, 13 ml lašintuvas
  • Instrukcija
  • Kokybės sertifikatas

 

Zondo funkcijos

Žemos temperatūros stiklo sudėtis

Žemos temperatūros stiklas užtikrina greitą stabilizavimą ir tikslesnius rezultatus žemesnėje temperatūroje. Tai naudinga, nes daugelis maisto produktų laikomi žemoje temperatūroje.

Plokščias stiklo antgalis

Plokščias antgalis optimizuoja sąlytį su paviršiumi, kad būtų galima matuoti plokščius sušius ir mėginius, į kuriuos negalima įsiskverbti.

Atviros sandūros etalonas

Atviros jungties konstrukcijoje tarp mėginio ir vidinės etaloninės celės naudojama kieta gelio sąsaja. Ši sąsaja neleidžia sidabrui išeiti iš sandūros, tačiau taip pat nepraleidžia užsikimšimo, todėl gaunamas greitas atsakas ir stabilūs rodmenys. Dėl šios konstrukcijos matuoklį galima naudoti mažesniems mėginiams, nes nėra jungties, kurią reikėtų panardinti.

 

Matuoklio apžvalga 

Paruošimas:

pH elektrodas tiekiamas su apsauginiu dangteliu, kuriame yra laikymo tirpalas. Prieš naudodami matuoklį, nuimkite apsauginį dangtelį ir keletą minučių pamirkykite elektrodą (apatinį 1 cm) pH 7,01 buferiniame tirpale. Tada atlikite kalibravimo procesą.

  • Nesijaudinkite, jei aplink dangtelį pasirodys baltų kristalų. Tai normalu pH elektrodams, jie ištirpsta nuplovus vandeniu.
  • Įjunkite matuoklį paspausdami įjungimo / išjungimo mygtuką.
  • Nepanardinkite elektrodo virš didžiausio panardinimo lygio.
  • Norėdami gauti geriausius rezultatus, periodiškai iš naujo sukalibruokite
  • Po naudojimo nuplaukite elektrodą vandeniu ir laikykite jį su keliais lašais laikymo tirpalo apsauginiame dangtelyje
  • Po kiekvieno naudojimo vėl uždėkite apsauginį dangtelį.
  • Sandėliavimui nenaudokite distiliuoto ar dejonizuoto vandens.

 

Sauga prie sušių

Nors HI981035 idealiai tinka suši žuvies pH, HI981032 pH testeris būtų praktiškesnis ryžių pH matuoti, nes jo elektrodas turi kūginį antgalį.

Norint gauti geriausius rezultatus sukant sušius, juos reikia laikyti šiltai (apie 32 °C).

Tačiau tai gali kelti pavojų maisto saugai, todėl sveikatos apsaugos tarnybos imasi griežčiau kontroliuoti suši tvarkymo praktiką, nes suši dažnai iki kelių valandų laikomi “pavojingoje temperatūroje”. Manoma, kad gaminant sušius būtina stebėti pH, todėl reikėtų registruoti laikymo trukmę ir pH lygį.

Dauguma savivaldybių reikalauja, kad suši ryžių pH būtų mažesnis nei 4,6. Su šiuo standartu susijusios procedūros gali būti įvairios – nuo išsamaus rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų (RVASVT) plano suši iki sveikatos departamento tyrimų. Laimei, pH galima kontroliuoti naudojant ryžių actą – tradicinį suši gamyboje naudojamą ingredientą.

 

Specifikacijos

Diapazonas   0.00 iki 12.00 pH
Rezoliucija   0.01 pH
Tikslumas   ±0.05 pH esant 25°c
Kalibravimas   Automatinis, vieno arba dviejų taškų
Elektrodas   Įmontuotas specialios paskirties zondas
Baterijos tipas   CR2032 ličio jonų
Baterijos veikimo trukmė   Maždaug 1000 valandų nepertraukiamo naudojimo
Automatinis išsijungimas   Po 8 minučių, 60 minučių arba išjungta funkcja
Aplinka   0 iki 50°C; RH 95% maks.
Matmenys   51 x 160 x 21mm
Svoris   52g

 


Panašūs produktai