[:lt]FC200S Foodcare kinaro korpuso pH elektrodas[:en]FC200S Foodcare kynar body pH electrode[:] — FC200S Foodcare kinaro korpuso pH elektrodas [:lt]Backpack Lab mokomasis dirvožemio kokybės testų rinkinys - HI3896BP[:en]Backpack Lab Soil Quality Educational Test Kit - HI3896BP[:] Backpack Lab mokomasis dirvožemio kokybės testų rinkinys - HI3896BP —

HI10480 pH edge elektrodas vynui

262.00  + PVM

HI10480 yra skaitmeninis pH elektrodas su įmontuotu temperatūros jutikliu. Šis specialios paskirties elektrodas skirtas vyno ir misos pH matuoti. 

Produkto kodas: HI10480 Kategorija: Žyma:

Tik išankstinis užsakymas - prekės pristatytas gali trukti 2-3 savaites.

Šiame elektrode yra įmontuota mikroschema, kurioje saugomas jutiklio tipas, serijos numeris ir kalibravimo informacija. Jis taip pat turi dvigubos jungties etaloninį elementą, CPS (Clockging Prevention System) technologiją, stiklinį korpusą ir sferinį antgalį. Šis zondas turi 3,5 mm jungtį, skirtą naudoti tik su Hanna edge matuokliais.

HI-10480 pH Edge elektrodas vynui

HI-10480 yra išmanusis pH elektrodas, skirtas naudoti su hibridiniu matuokliu HI-2020 Edge.

Šiame elektrode įmontuota mikroschema, kurioje saugoma jutiklio tipo, ID ir kalibravimo informacija, kurią “Edge” automatiškai gauna, kai elektrodas prijungiamas prie prietaiso.

Įrašyta pH kalibravimo informacija apima: kalibruotus buferius, datą, laiką, poslinkio ir nuolydžio charakteristikas.

HI-10480 turi lengvai prijungiamą 3,5 mm jungtį ir jį rekomenduojama naudoti specifiniam taikymui – vynui. Tinka naudoti su mėginiais, kurių temperatūra matuojama nuo 0 iki 80 °C.

Kodėl taip svarbu matuoti vyno pH …

pH lygis yra svarbus, nes jis turi įtakos bendrai galutinio produkto kokybei. Skonis, spalva, oksidacija, baltymų ir cheminis stabilumas bei mielių fermentacija priklauso nuo pH lygio. Dėl didesnio pH (daugiau nei 4,0) vynas gali tapti chemiškai nestabilus, palankus bakterijoms ir greitai sugesti.

Trys svarbūs veiksniai, lemiantys vyno pH, yra obuolių ir vyno rūgščių santykis, kalio kiekis ir bendras esančių rūgščių kiekis. Daugumos vynų pH yra nuo 2,9 iki 4,0 (skirtingų rūšių vynų pH gali skirtis). Dėl žemo pH vynas ilgiau išlieka šviežias, išlaiko savo spalvą ir skonį.

  • Idealus pH baigtiems baltiesiems vynams: pH 3,00-3,30
  • Idealus pH raudoniesiems vynams: pH nuo 3,40 iki 3,50.
  • Prieš fermentacijos procesą: pH nuo 2,9 iki 4,0

3.5 Jungtis – HANNA smart Edge elektrodų jungtis, naudojama “Phono” kištukinėje jungtyje. Užtikrina saugią, lengvai naudojamą jungtį.

Visiems elektrodams ir zondams suteikiama 6 mėnesių garantija. 

Aprašymas   pakartotinai pripildomas skaitmeninis pH elektrodas su CPS™ (užsikimšimo prevencijos sistema)
Elementas   dvigubas, Ag/AgCl
Jungtis   atvira/CPS™
Elektrolitas   KCI 3.5M
Maks. slėgis   0.1 bar
Diapazonas   pH: 0 iki 12
Rekomenduojama darbinė temperatūra   0 iki 80°C
Antgalis / Forma   kupolas (diametras: 8mm)
Temperatūros jutiklis    taip
Atitinkamas smeigtukas   ne
Stiprintuvas   taip
Korpuso medžiaga   stiklas
Kabelis   1m
Rekomenduojamas naudojimas   taikymas konkrečiam tikslui, vynas
Jungtis   3.5mm lizdas

Panašūs produktai